ЗабаваВицеви

Црнка, црвенокоса и плавуша се тркаат која најбргу ќе го преплива Ла Манш, пливајќи градно.
По околу 14 часа на целта стига црната, а 40 минути по неа и црвенокосата.
Поминуваат уште 6 часа, и дури тогаш стигнува и плавушата. Новинарите се собираат околу неа и ја прашуваат зошто и требало толку време.
- Па знаете... - вели таа
- Не сакам да бидам тужибаба, но мислам дека другите две девојки ги користеа и рацете.

Момче и девојка сакаат да водат љубов, но не знаат каде. Девојката вели:
- Можеме да одиме кај мене. Само... ние имаме кревети на спрат, а сестра ми спие на долниот. Затоа, ќе речам "хамбургер" тоа значи посилно, а кога ќе речам "чизбургер" - значи побавно.
- Добро - вели момчето и одат кај девојката.
Почнуваат да водат љубов и девојката вели "хамбургер, хамбургер". По некое време вика "чизбургер, чизбургер", а потоа пак "хамбургер, хамбургер".
На ова малата сестричка вели:
- Престанете со тие сендвичи! Цело време ми паѓа мајонез.
                                                                                                   Повеќе вицеви...
 

Најдобри бисери


 Историја:
   Чело доста
  
Ак ви дам отценка че ве осакатам
                                                                                                       Повеќе бисери...


Клип на неделата (Bikini Girl Window Washers)Часовник
 
Chat box
 
 
Today, there have been 23 visitors (88 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free