On-line радио


    Помош
 Пеколот.тк поседува и свое On-line радио и доколку сакате да го слушате ево што треба да направите:

1. Доколку сакате да слушате преку RD3 мрежата тогаш следетеја следнава постапка.
  
         1. Прво спуштете го Destiny media player од следниов линк
                   
Destiny Media Player
ш
 
        2. Еве како да го далнодирате потребниот фајл со кој ке можете              да го слушате нашето радио

            За корисниците на mozila firefox
                  Одете на следниов линк :
                    
Pekolot.tk
                         
  одберете Open with а потоа притиснете OK
           За корисниците на Internet Explorer
                 Одете на следниов линк :
                     
Pekolot.tk
                     и кликнете Open
2.Доколку сакате да слушате преку веб тогаш кликнете на следниов линк   
    Pekolot.tk on-line радио
 
          
Тоа е се во врска со активирањето на нашето радио
  Уживајте:

 
Доколку имате некакви проблеми во врска со радиото ве молиме пријавете ги во одделот Коментари и ние ке се обидеме на секој начин да ви помогнеме. Ви благодариме на соработката
Часовник
 
Chat box
 
 
Today, there have been 6 visitors (32 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free