online програмчиња


    Помош
 КАЛКУЛАТОР - сметајте што си сакате


 


ТАЈМЕР- го мери времето кое вие го имате поминато на оваа страна


 


Внесете ја вашата тежина и висина и притиснете на копчето "Let's see"
ваша тежина (kg)
ваша висина (cm)
вашиот BMI
советДали сакаш да знаеш колку кучески години имаш? Пресметај.
Внеси ги твоите години:
Твоите години пресметани во кучешки години изнесуваат:
Часовник
 
Chat box
 
 
Today, there have been 5 visitors (24 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free