БисериБисери од професори


Германски:
   Отворете на страна 52 вежба c двај , (наместо c цвај)
   Што учевме следниот часИсторија:
 
Масачустец - Масачусец
  Џиѓериве ме здоболеа од зборвење
  Ак ви дам отценка че ве осакатам
  Празна зграда со ништо
  Не ни помислувале да му се качат
  Чело доста
  Самото наслов
  Каменско криза
  Скочи некој
  Папоков ме болит од зборвење
  Јас книгата ја имама снимано
  Месител спасие
  Шо сте се набиле тројца
  Во Велмеј учев Француски
  Го откривме Рамне
  Кутан и Кафтан - за ане и цаци
  Химелеи - за Хималаи
  Бевцено
  Че бара коментар
  Шо си се оптегнал ко смог на горештина
  Немат корица , ама че ве отепа
  Преводиго- за преведи го
 


 
Географија:
  Прва редица - прва група , трета редица- втора група
  трета редица - трета група
 


Физика
  Всашност  -  Всушност
  Полигнетеги - Погледнетеги
  Додуга - ДотукаСоциологија
  Уакудација-Евакуација

   
 
Часовник
 
Chat box
 
 
Today, there have been 24 visitors (97 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free