Дома
GetClippings.com- Направи лажни стории за весник
Tone Deafness Test - Музички тест
Warp Celebs - Направетеги лицата од славните да изгледаат смешно
Real Breakup Letters and Stories
Funny Billboards - Слики од смешни реклами
Destroy Sites - Одбери веб страна и уништија
Fun Drawings - Цртај си
Death Forecast - Колку долго ке живееш??
Crazy Photos - смешни сликиНово

Имате уплатено? Барате по телетексот на ТВ и неможете да најдете резултати, проверете го новиот сервис на пеколот.тк, кликнете десно на линкот или клик овдеЗанимливости


Крeирајте наслов на списанија , со ваша слика и наслов. Баш е закон , проверете и пофалетесе со вашата насловна страна, испратете ни ја по маил и може ќе се најде во галеријата на Пеколот.тк
клик овде

Ново

Pekolot Player е најновиот плеар на нашата страна кој ги поржува сите видови на аудио и видео фајлови како што се(mp3,wav,avi,mpg,3gp,mp4 и др.)Далнодирај го Pekolot Player


Ново!!! Музички спотови

Музички спотови од најдобрите групи и пеачи одбрани само за вас
Уживајте.


За нас

Pekolot.tk е најдобриот веб на учениците од класот второ 7 во гимназијата Св."Климент Охридски" од Охрид,a e изработен од страна на Кристијан Ристески и Бобан Јорданоски.
Во нашиот веб покрај интересните слики и клипчиња од заедничкиот дочек на новата година можете да најдете и бисери од професорите и учениците, како и многу добри вицеви.
Исто така тука се и топ листите со најдобрите песни од целиот свет,како и нашиот форум,блог и Chat и on-line радиото.Тоа е се од мене , а за другото уверете се сами....

Состав на класот

Класот II-7 е составен од 32 ученици,а него го предводува класната Цветанка Груева.Еве се имињата на учениците во овај клас:
|Славица К.|Ана К.|Елена Л.| |Анита П.|Анастасија Б.|Љубица K.| Николина К.| Лазар М.| Тодор Л.| Никола Ц.| Тара П.|Ема Т.|Маја Л.| Симона Т.|Јована П.|Мартина Т.| Емилија Л.|Емилија М.|Емилија В.| Марија С.|Марија М.|Сања Ј.| Петар Ф.|Наум Ч.|Георги Л.|Бобан J Мартин М.|Кристијан Р.|

Мартин Ј.| Никола К.|Никола М.|
Илија К


Теми на форумотНа нашиот форум моментално се наоѓаат следниве теми:


- Училиште - Рекла казала
- Компјутери - Ноќен живот
- Музика - Занимација
- Спорт - Технологија


Достигнувања на учениците од нашиот класМартин Јанкулоски:

Осмо место прва награда на регионален натпревар
Второ место на републички натпревар
Сребрен медал на олимпијада
Прва награда на регионален
натпревар
Втора награда на регионален натпревар
Трета награда на републички натпревар
Сребрен медал на македонската олимпијада
Бронзен медал на балканијадата во Молдавија
Втора награда на регионален натпревар
Трета награда на регионален натпревар
Прва награда на републички
натпревар

Петар филев:

Второ место на републички натпревар
Трето место на републички натпревар
Второ место на регионален натпревар
Сребро на олимпијада
Трето на регионален натпревар
Второ место на државенХит за овај месец
Љубовен калкулатор

Тестирајтеја љубовта на двајцата, впишувајќи ги нивните имиња долу (запомнете зборовите Dear и Hallo не смеат да се бришат)

+=

Часовник
 
Chat box
 
 
Today, there have been 25 visitors (105 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free